دانشکده پرستاری و مامایی
1400/03/30
تشویق به مشارکت، وظیفه ای همگانی

در طرح جمعه های جهادی با حضور فعال تشکل های دانشجویی دانشکده و با هدف ارائه خدمت به اقشار محروم جامعه، پویش مردمی رای تو فردای من نیز پررنگ تر از گذشته دنبال شد . مخاطب این طرح کودکان و نوجوانانی است که شاید خودشان نتوانند رای دهند اما با ترغیب بزرگترها، شور و نشاط انتخاباتی را به جمع خانواده ها خواهند برد .از خلاقیت دهه هشتادی و نودی در این پویش استقبال خواهد شد. بسیج دانشجویی حضرت زینب (س) در کنار ارائه خدمت به رفع شبهات مردم در انتخابات نیز همت گمارد و پاسخگویی به سؤالات به صورت چهره به چهره انجام شد. این طرح در روزهای پنج شنبه و جمعه 20 و 21 خرداد به همت تشکل های فعال دانشکده و بسیج دانشجویی برگزار شد.
تعداد بازدید:
32
طراحی و توسعه در اداره وبومتریک و امور وب سایتهای دانشگاه - کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) می باشد.